onsdag 18. mai 2016

Grove snurrer med pesto, steinsopp og spekeskinke

Grove snurrer med pesto, steinsopp og spekeskinke

5 dl hvetemel
3 dl sammalt hvete, fin
1/2 pk tørrgjær
3 dl vann
2 ss olje
1/2 ts salt
1 ts oregano
1/2 ts hvitløk

Fyll
Pesto
Ferdigstekt steinsopp
Spekeskinke
Revet ost

La deigen forheve heve i 30-45 min
Del deigen i to og kjevle ut gjærdeigen til firkant
Når deigen er kjevlet ut så legg i fyllet og rull deigen sammen
Del deigen i passe tykkelse og legg de på et brett med bakepapir
La de etterheve i ca 20 min
Strø over revet ost
Stekes så på 200 grader i 10-15 minutt

Fine å ta med seg i turmatboksen. Eller pakk de inn i folie og varm de på bålet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar