søndag 9. mars 2014

Taco Pinnebrød

Med tacorester fra fredag ble det en liten vri på pinnebrødene denne gang. Og det funket veldig bra, så dette kommer jeg helt sikkert til å gjøre igjen. 

Oppskrift på Taco Pinnebrød

4 dl hvetemel
1/2 ts salt
2 ts sukker
2 ts bakepulver
5 ss rapsolje
ca 1,5 dl vann

Litt krydret kyllingkjøttdeig 
2 ts tacokrydder
Litt revet ost 
1 stk tacoskjell knust i små biter

Lag deigen først. Blad sammen det tørre, tilsett olje og vann og rør sammen til en glatt deig. Bland inn kjøttdeig, krydder, ost og knust tacoskjell. Ha litt olje rundt deigen og legg den i en brødpose. 

Tvinn deigen rundt pinnene, stek de over glørne og snu pinnene ofte. 
Åpen ild vil gi svartbrent brød. Hastverk er lastverk... 




Oppskriften gir ca 6 pinnebrød.

1 kommentar: