Tuesday, 2 July 2013

Innbakte pølser

Innbakte pølser er utmerket som turmat, og kan spises både kalde og varme men blir ekstra gode om man pakker de inn i folie og varmer de opp på bålet.

Enkel oppskrift på innbakte pølser
4 dl hvetemel 
1/2 ts salt
1/2 pk tørrgjer 
1,5 dl vann
1 ss olje
Evt 1/2 ss sukker

Dersom du ønsker lage de litt grove erstatter du 2 dl hvetemel med sammalt hvete.

Bland hvetemel, salt og tørrgjær i en bolle
Hell lunket vann i bollen og rør rundt
Ha i oljen og elt sammen i 6-7 minutter
Dekk bollen med plastfolie
La deigen heve lunt i 45 minutter

Del deigen i to og kjevle den ut
Skjær deigen i remser og surr rundt pølsene
Legg de på bakepapirkledd stekebrett
Oppskriften er nok til ca 10-12 pølser.
Legg over rent kjøkkenhåndkle og la de etterheve 15-20 min
Pensle brødene med egg.
Strø gjerne litt ost over.
Sett stekeovnen på 220 grader og stek til brødene blir gylne i ca 15 minutter

Grove innbakte pølser med ost før steking

Ferdigstekte og veldig gode :-)

De er også gode kalde og kan fint være med i turmatboksen


Min flinke hjelper på kjøkkenet smører de med egg

Velbekomme!


2 comments:

  1. flott blogg, liker denne bloggen

    du skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
    skrolle med chrome nettleser

    ReplyDelete
  2. flott blogg, liker denne bloggen

    du skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
    skrolle med chrome nettleser

    ReplyDelete